Sista datumet för betalning av medlemsavgifterna närmar sig

-Torsdag 31:a januari

För att få rösträtt ska medlemsrapportering samt betalning vara oss tillhanda senast 31 januari.

I mitten på december skickade vi ut länkar för inrapportering av medlemsantalet per e-post till alla föreningar inom SB&K. När rapporten är ifylld och har skickats in, skapas en faktura som även den skickas ut digitalt till samma mejladress. Har ni inte fått dessa mejl är det viktigt att ni ser över vilken mejladress som står som kontakt i medlemsregistret på hemsidan. Om ni vill ändra era kontaktuppgifter eller få länken/fakturan på nytt hör ni av er till Matilda på adressen: matilda@budo.se.

Vi rekommenderar att ni gör rapporteringen via en dator. I samma veva kan det vara bra att se över föreningens medlemsregister i IdrottOnline så att även det uppdateras.

För frågor om IdrottOnline vänligen kontakta supporten: https://idrottonline.se/servicecenter

Text: Annie Bondefelt