Se över era kontaktuppgifter till föreningen!

Medlemsavgift för kommande år skickas ut digitalt – glöm inte att uppdatera om ni ändrat mejladress.

I mitten på december kommer vi att skicka ut räkningarna på medlemsavgiften inför kommande år, utskicket är helt digitalt och skickas till den mejladress som vi har i klubbregistret. För att säkerställa att ni får utskicket kontrollera att föreningens mejladress är uppdaterad i klubbregistret genom att gå in via hemsidan. Om vi har fel mejladress i dagsläget skickar ni in en uppdatering tillinfo@budo.se så ändrar vi detta.

Länk till hemsidans klubbregister finns här.

I december kommer ni att få en rapporteringslänk skickad till er via mejl, i länken fyller ni i medlemsfördelning uppdelat på män, pojkar, flickor och kvinnor som tidigare. När redovisningsrapporten är ifylld skapas det en faktura för det antal medlemmar ni angett i rapporten. Där kommer ni att finna alla uppgifter som behövs för att göra er inbetalning.

Vid frågor kring ovan kontakta info@budo.se

Text: Annie Bondefelt