Barninstruktörsutbildning i Vetlanda söndagen den 6 oktober 2019

De flesta föreningars utveckling bygger på en väl fungerande barn och ungdomsverksamhet. Att instruera barn kan både vara roligt men också krävande. Dagen varvas med teoretisk kunskap kring barnens fysiska och psykiska utveckling och praktiska övningar förekommer så kom i oömma kläder. Under dagen kommer även möjlighet till erfarenhetsutbyte mellan deltagarna att finnas. 

Kursen arrangeras av Svenska Budo & Kampsportsförbundet – Distrikt Öst i samverkan med Smålandsidrotten Sisu utbildare. 

Tid: 10:00-16:00 

Plats: Vetlanda stadshus (Storgatan 1) & Vetlanda Jujutus lokaler 

Kostnad: Kursen är gratis och fika och lunch ingår. Dock förbehåller vi oss att debitera 1500 sek ifall deltagande utan att meddela uteblir efter anmälan. Anmälan: ordforande@kampsportost.se eller 070-267 92 71 Joakim Hedström. Senast 15:e september.