MotoriQ håller föredrag under The International Physical Literacy Conference

Mellan den 11-13:e september arrangeras Physical Literacy Conference Europe i Umeå. MotoriQ finns på schemat och kommer finnas på plats under hela evenemanget.

Flertalet organisationer kommer att anordna föredrag och workshops när The International Physical Literacy Conference Europe arrangeras nästa vecka. Internationella ledare i ämnet kommer att dela med sin av sina best practise och berätta hur arbetet med physical literacy utvecklas världen över.

MotoriQ på plats.
Representanter från MotoriQ/SB&K kommer att vara på plats för att hålla föredrag och presentera ett träningspass. Träningspasset är en aktivitet som också kommer vara en del av höstens satsning på MotoriQ-skolan. MotoriQ-skolan är ett nytt projekt som kommer att pilotgenomförs på höstlovet i fem av förbundets föreningar. Mer information om detta kommer senare i höst.

– Vi är väldigt taggade inför konferensen och tacksamma att arrangörerna låter oss presentera MotoriQ-projektet, säger Magnus Ledin.

Läs mer om eventet och ser schemat för konferensen här.

Text: Annie Bondefelt
Foto: Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN