Stor Jujutsusuccé på German Open

Stor succé på German Open för Team Sweden Jujutsu! Det blev 4 guld (Linda Lindström, Emma Lette och två guld Ella Jacobsen), ett silver till Lovisa Schmidt och 2 brons ( Nisse Lindberg och Fredrik Widgren). Kevin Christoforidis och Robbin Vistam knep var sin femte plats. Willian Seth Wenzel blev diskad i semin fast det vart motståndaren som bröt Williams näsa. Ett domslut som går att diskutera. Ett styrkebeskeds av hela laget inför JEM i Kreta i slutet av October och JVM/senior VM i Abu Dhabi i November. Simon Svensson Och Eric Jonsson blev uttagen till Team Sweden Jujutsu och får en chans att representera Laget i Abu Dhabi U21 herrar duo.

Följande personer kommer från distriktet.

Kevin Christoforidis (Värnamo)
Simon Svensson Och Eric Jonsson (Växjö Ju-jutsuklubb
Linda Lindström (Bördig från Kalmar)