SB&K byter försäkringsbolag till Svedea

Från och med 1 januari 2020 tar Svedea över medlemsförsäkringen från tidigare försäkringsgivare Folksam.

Från och med 1 januari 2020 tar Svedea över medlemsförsäkringen från tidigare försäkringsgivare Folksam. Detta efter att en upphandling av försäkringarna har skett av Söderberg & Partners för att få så breda villkor och konkurrenskraftiga årspremier som möjligt. Det betyder att skador som inträffar efter 2020-01-01 ska anmälas till Svedea. Skadeanmälan kommer att kunna göras direkt på svedea.se under fliken ”Övriga” alternativt på telefon 0771-160 161. Berätta vad som har hänt, vilken förening som du tillhör och vilket idrott du har utövat vid skadetillfället.

Om Svedea
På Svedea försäkrar vi inte allt. Men det vi försäkrar är vi riktigt bra på. Idag har fler än 275 000 kunder gett oss sitt förtroende och vi fortsätter att växa. Vi som arbetar på Svedea har alla ett passionerat förhållande till våra specialområden och är experter på det vi gör. Med kunskap som går på djupet kan vi ge dig bättre service, snabbare skadehantering och mer försäkring för pengarna. Det är bland annat så vi gör skillnad.

Svedea ingår i Talanx Group, en av Europas största bolagsgrupper inom försäkring med verksamhet i mer än 150 länder och en premieintäkt överstigande 330 miljarder kronor. Vår försäkringsgivare, HDI Global Specialty SE, ingår i samma bolagsgrupp.