Klubbar & Idrotter

Klubbar                                                                                                                                   Här hittar du en lista på alla de klubbar som är medlemmar i Distriktet. Klicka på länken för att komma till Distriktet Östs klubbar.

Idrotter                                                                                                                                 Våra medlemsföreningar erbjuder ett brett träningsutbud, där du kan träna efter vad som passar dig bäst – kampkonst, självförsvar, kampsport eller som tävlingsidrott. Eller en kombination utav allt ihop. Följande idrotter finns att välja på som är anslutna till Svenska Budo- & Kampsportsförbundet.

Underförbund                                                                                                                          Svenska Budo & Kampsportsförbundet har flera underförbund. Det är underförbunden som till exempel har hand om landslag och SM-arrangemang. Klicka på länken för att se underförbunden.